Å forstå vektreduksjon

Det beste vekttap-programmet
Den beste måten å gå ned i vekt er å gjøre mange endringer i livsstilen din i stedet for bare å gjøre én ting. Så bruk alle tipsene. Spis frokost hver dag, med proteiner. Ha suppe til lunsj. Tren litt hver dag! Vær mer aktiv, ikke bare å se på TV eller sitt ved skrivebordet hele dagen. Tell kalorier og ikke overspis.

Det alt handler om er å komme ned i kalorier. Hvis du spiser 100 flere matkalorier enn du forbrenner hver dag, vil du få en vektøkning på omtrent en halv kilo i måneden. Hvis du spiser færre kalorier enn du forbrenner, vil du sakte men sikkert vil gå ned i vekt. Tabell for daglig kaloribehov kan du finne i kaloritabellen under «Dine verktøy» i menyen til høyre. Sjekk dine egne tall med bruk av BMR-kalkulatoren.

Forstå vekttap
Å kombinere regelmessig mosjon med et sunt kosthold er den beste måten å gå ned i vekt, men ofte klarer ikke folk å trene regelmessig av ulike grunner. Så hvis du ikke er i stand til å utøve regelmessig trening må du, for å få et sunt vekttap, utarbeide en diett plan for å hjelpe deg å miste vekt og for deretter å kunne administrere din vekt.

For å miste vekt er må vi sørge for at vårt daglige kaloriinntak er mindre enn vårt daglige kaloribehov. Så hvorfor er trening så viktig for vekttap? Regelmessig trening gjør dette enklere fordi;

  • Trening hjelper deg å miste fett
  • Det øker mengden kalorier du forbrenner hver dag
  • Det øker stoffskiftet som trengs for å bygge nytt muskelvev
  • Det hjelper å administrere appetitt ved å frigjøre hormoner som undertrykker sult
  • Det hjelper å bruke opp glykogen reserver som utløser et fettforbrenning hormon kalt glukagon.

Så hvis du ikke kan trene går du glipp av en stor fordel når det kommer til vekttap. Men det er fortsatt mulig å gå ned i vekt

 

Comments are closed.