WB Express

Ekspress trening – det første treningsproduktet som leveres på døra til deg som bedriftskunde.

Hvorfor ekspress-trening?
– Det er den nye, effektive og tidsbesparende treningsmetoden som kan kjøres på en kort – men høyintensiv måte.
– Du sparer tid og penger og kommer raskt i god form. Alt du trenger er en anstendig gulvplass og din kroppsvekt for å få en solid økt.
– Øktene varer i 20 til 30 minutt og kjøres 2 ganger i uka, som kun tilsvarer 2% av din dag.

Metoden er effektiv
Ikke bare på innhold i hver enkelt øvelse – men den sparer også tiden du bruker til å dra til treningstudioet og du sparer masse kostnader på transport og medlemskapavgifter. Ekspress trening kommer direkte til deg, til ditt arbeidssted, med mål om å spare din tid, penger, og gi deg den beste og mest effektive treningsøkt!

Hva ekspress trening inneholder?
Ekspress trening et høyintensitets treningsprogram. Det retter seg mot din kjernemuskulatur, overkropp, og nederste deler av kroppen. Ingen treningsutstyr trenges. Programmet er utviklet for høyere forbrenning over kortere tid. Hvis du ønsker vekttap, bygge muskler eller forbedre din utholdenhet, men ikke har mye ledig tid, da er dette programmet virkelig det rette for deg!

Dette programmet inneholder intervalltrening som samtidig styrker dine kjernemuskler. Treningsøktene vil hjelpe deg å bli kvitt de ekstra reservene rundt magen samtidig som musklene strammes opp.

Produktiviteten økes samtidig merkbart når du er tilbake til kontoret – proppfull av ny selvtillit.

Hvorfor er metoden mer effektiv en vanlig løpetur?
Super-effektiv ekspress-trening er den ideelle treningen for en travel timeplan, enten du ønsker å presse inn en treningsøkt under lunsjpausen, eller for raskt å komme i form til en ferie eller annet. Forskning viser at du kan oppnå mer fremgang på bare 15 minutter med intervalltrening (gjort tre ganger i uken) enn jogging på tredemølle i en time.

Og ifølge en 2011 studie presentert av American College of Sports Medicine, gir 2 uker med høy intensitets intervaller en forbedring av aerob kapasitet tilsvarende seks til åtte uker med utholdenhetstrening.

Du vil brenne mer fett!
Du vil ikke bare forbrenne mer kalorier i løpet av slik trening, men effekten av den intense treningen stimulerer kroppens reparasjonssyklus i hyper fart. Det betyr at du forbrenner mer fett og kalorier i 24 timer etter en ekspress trening enn du gjør ved et langt løp. Du oppnår forbrenning i hele kroppen på rekordtid !

Du vil bygge et sunnere hjerte!
De fleste er ikke vant til å presse seg inn den anaerobe sonen (der du nesten ikke klarer å puste og føler at hjertet ditt er i ferd med å hoppe ut av brystet). Men i dette tilfellet gir ekstrem trening ekstreme resultater. En studie fra 2006 fant at etter 8 uker med høy intensitets trening, kunne man sykle dobbelt så lenge som før treningen og samtidig opprettholde samme tempo.

Du trenger ingen utstyr!
Løping, sykling, hoppe tau, alt fungerer fint for høy intensitets trening, så du trenger ikke noe utstyr for å få det gjort. Høye knær, raske føtter, eller noe plyometric som hopping og utfall fungerer like godt for å få pulsen opp raskt. Faktisk vil utstyr som f.eks manualer gjøre høy intensitets trening mindre effektiv fordi fokus da blir mindre på å få ditt hjerte til å nå sin max og mer på sine biceps.

Du mister vekt, ikke muskler!
Alle som har vært på en diett vet at det er vanskelig å ikke miste muskelmasse sammen med fettet. Mens normal kardio-trening synes å oppmuntre muskeltap, viser studier at både vekttrening og høy intensitets treningsøkter tillater den som er på diett å bevare sine hardt opptjente muskler – samtidig som det meste av vekttapet kommer fra fett-lageret. En vinn-vinn !

Du vil øke stoffskiftet!
I tillegg til effekten av fettforbrenning og at mer muskler blir bevart, stimulerer høy intensitets trening produksjon av veksthormon (HGH) med opp til 450 prosent i løpet av 24 timer etter at du er ferdig med treningen. Dette er gode nyheter siden HGH ikke bare er ansvarlig for økt kaloriforbrenning, men også bremser aldringsprosessen, og gjør deg yngre både innvendig og utvendig!

Du kan gjøre det hvor som helst!
Du kan gjøre det her eller der, du kan gjøre det hvor som helst! Siden det er et enkelt konsept med maksimal innsats for en kort – periode etterfulgt av en hvileperiode og gjentagelse treningen kan tilpasse uavhengig av den tids- ellr rom-begrensninger du måtte ha.

Dette er trening for deg når du vil oppnå raske resultater, er presset på tid, men ønsker ikke å miste kvalitet. Ved å ta opp intensiteten litt på hver rep, og du kan både få i pose og sekk.

Comments are closed.