Personlig trener

personal-training-stomachTren riktig !
Vår erfaring er at våre kunder oppnår meget god progresjon ved å gjennomføre et tilpasset program ut fra den enkeltes målsetting. Med en personlig coach lærer du å trene riktig og du vil yte mer optimalt under treningsøktene. Gode råd om kosthold får du med på veien.

Trender 2013Uno PT – tren med full fokus på ditt mål !

Dette er for deg som vil trene med 100% fokus på ditt individuelle mål. Din PT vil finne de optimale øvelsene for deg, instruere deg i riktig utførelse og coache deg frem til målet.

  •   5 timers klippekort kr. 1.050,- per time
  • 10 timers klippekort kr. 995,- per time
  • 15 timers klippekort kr. 945,- per time

Duo PT – tren med en venn eller kollega !
Har du en god kamerat, venninne eller kollega som du gjerne vil trene sammen med under veiledning av en personlig trener? Da har vi opplegget for dere. Vi finner en fellesnevner for det dere sammen ønsker å oppnå og fokuserer 100% på dette. I tillegg er det rom for en viss individuell tilpassing i øvelsene.

  •   5 timers klippekort kr. 945,- per time /p.p.
  • 10 timers klippekort kr. 885,- per time /p.p.
  • 15 timers klippekort kr. 850,- per time /p.p.

For ansatt i bedrift med gruppetreningsavtale med WowBody oppnås 15% rabatt på disse prisene.

For deg som ønsker en mer langsiktig avtale med personlig trener, vennligst ta kontakt med oss på tlf 22 83 40 40 eller adm@wowbody.no for et skreddersydd  tilbud.

Har du allerede din egen personlige trener, men ønsker å fortsette å trene her nede på Brygga ? Ta kontakt med oss så finner vi sammen en god løsning på dette !

Comments are closed.