WowBody AS

Selskapet tilbyr personlig veiledning innen trening og kosthold, samt rådgivning innen livsstilprodukter og kunst. Selskapets forretningsadresse er på Aker Brygge i Oslo.

Alina portrett

Selskapsdata:

Selskapets eier og grunnlegger er Alina A. Olsen. Hun er utdannet Personlig Trener fra Active Education Sports College og har bakgrunn som PT og bedriftsinstruktør fra SATS Aker Brygge, der hun arbeidet frem til desember 2012. Alina har en trenerkurs innen Motivasjon, Utholdenhet, Kettlebells, Styrke, Cross Fit og Kampsport. Hun har gjennomført en rekke kurs innen kosthold og ernæring. Alina har vært aktiv utøver innen Bikini Fitness og deltatt på konkurranser i Norge og USA.

I tillegg til å arbeide som personlig trener og bedriftsinstruktør er hun bildende kunstner og universitetsutdannet innen kunstpedagogikk. Hun har undervist ved Asker Kunst & Design College og har drevet eget kunstgalleri på Aker Brygge. Hun har hatt flere utstillinger i Norge og utlandet. Alina har for øvrig utdannelse fra moteskolen ESMOD og arbeider også aktivt med utvikling og design av treningsklær.

«Wanna have a wow body? Come and get it – it’s yours !»

Comments are closed.