Kunst gir energi !

Alina WB kunst

Energi for kropp og sjel skapes gjennom regelmessig trening, men også gjennom kunst. Vi ønsker derfor å presentere en serie med moderne kunst, som er blitt meget godt mottatt av kunstelskere i Norge og utlandet. Kjøperne er både privat-personer og bedrifter. Serien som er benevnt «Funky Surrealism» fokuserer på kroppens energiske utrykk.

Serien er en hyllest til den energigivende dynamiske kroppen, dramatisert gjennom ulike temaer. Noen eksempler finner du på kunstnerens hjemmeside som vises i vinduet nederst i denne artikkelen.

Kunstneren bak denne serien er Alina Alexandrovna Olsen som driver treningssenteret WowBody på Aker Brygge. I tillegg til å drive WowBody har Alina har i mange år vært bildende kunstner og har deltatt i en rekke utstillinger i Norge og USA, der hun har vunnet kunstpriser som «Certificate of Excellence» fra the «25’th Chelsea International Fine Art Competition» i New York og «Best in Show» fra en utstilling ved ArtServe i Fort Lauderdale, Florida. Noen av hennes arbeider er for tiden utstilt og kan sees på in-stedet «LilleAsia» i Hegdehaugsveien.

Serien «Funky Surrealism» er digitalt komponerte kunstverk som kun selges i et begrenset opplag. Kunstverkene kan enten produseres på aluminiumsplate eller på herdet akrylglass. Produksjonen skjer i nært samarbeid med FotoPhono Imaging AS. Ved påføring på trykkflaten tilsettes fargen UV-beskyttelse som gjør bildet motstandsdyktig mot sollys. Kunstarbeidene krever ingen innramming, da de monteres rett på veggen via en underliggende aluminiumramme eller via spesielle sylinderbraketter (ved produksjon på akrylglass).

Typisk størrelse er 120-150 cm bredde og 80-120 cm høyde (forøvrig etter ønske).

Prisen per kunstverk er noe avhengig av størrelsen og om man velger trykk på aluminiumsplate eller herdet glass (høyest pris). Produksjons- kostnaden for et bilde på eksempelvis 180 x 90 cm  i herdet glass ligger på ca. 12.000 kr inkl. mva, mens levering til og montasje hos kunden ligger på ca. 2-3.000 kr inkl. mva.  Inkludert produksjonskostnaden vil et kunstverk med nevnte størrelse derfor ligge på rundt 30-40.000 kr ferdig levert og montert.

Ta kontakt med Alina på 957 47 097 for nærmere informasjon.

http://aliadore.com/portfolio/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.